Over mij - In de media - Faceonline.nl

Over mij – In de media

 

 

  ”Ik geloof in een gelukkige en gezonde toekomst, waarin iedereen bewust is van al het moois op deze aarde. Er is maar één planeet, en daar moeten we zuinig op zijn. Dat besef groeide bij mij steeds meer sinds ik moeder werd. Ik weet zeker dat alle beetjes helpen.”

Ik geloof dat ondernemers niet alleen ondernemer zijn geworden om een boterham te verdienen. Deze “Conscious Entrepreneurs” volgen hun passie en streven een hoger doel na. Dat hoger doel kan voor elke ondernemer anders zijn, maar uiteindelijk draagt het bij aan een betere wereld. Ik help die “Conscious Entrepreneurs” met het vergroten van hun zichtbaarheid via Facebook, zodat zij

  • hun boodschap aan de wereld kunnen verspreiden;
  • hun bereik vergroten;
  • meer mensen kunnen inspireren en motiveren;
  • en wij samen de wereld mooier maken.

Maar….ik werk samen met de Conscious Entrepreneur. Hij of zij bepaalt de richting, en dat vergt ook ACTIE en AMBITIE. Dus als Ambitious Conscious Entrepreneur weet jij goed welke kant jij met jouw bedrijf op gaat. Daanaast heb jij

  • minimaal een product of dienst;
  • een up-to date website; en
  • wil jij leren hoe jij geld kan verdienen via het zakelijk gebruik van Facebook.

 

Alles op basis van eigen ervaringen

De kracht van Facebook als marketing tool wordt door velen onderschat. Facebook biedt juist veel mogelijkheden om de branding en naamsbekendheid van bedrijven te vergroten, leads te genereren en/of verkeer te genereren naar de website. Ik train en adviseer niet vanuit de theorie, maar op basis van eigen ervaringen. Hartelijke groet, Maureen Mulder Oprichter For A Conscious Earth Facebook Marketing for Ambitious Conscious Entrepreneurs.      

In de media:

De link in bovenstaand Facebook bericht werkt niet meer. Je kunt het artikel via deze link lezen: De Zakelijke Facebook pagina – Maureen Mulder (Tijdschrift Complement) 
 

Ik werd gebeld door Lizet van Triet met de vraag om enkele vragen te beantwoorden over het zakelijk gebruik van…

Posted by FACE Online, Marketing For Ambitious Conscious Entrepreneurs on zaterdag 21 november 2015

Facebook voor je instituut - Estheticienne Magazine - Maureen Mulder
Esthéticienne, november 2015

Klik hier om het PDF-artikel te lezen dat in Esthéticienne is gepubliceerd

LandIdee december/januari 2015

artikel LandIdee Maureen Mulder