Diensten - Faceonline.nl

Diensten

For A Conscious Earth (F.A.C.E. / Faceonline.nl) helpt ondernemers met het vergroten van hun zichtbaarheid en het verspreiden van hun boodschap aan de wereld via Facebook. Onze specialisatie is Facebook Marketing

Alles op basis van eigen ervaringen

De kracht van Facebook als marketing tool wordt door velen onderschat. Facebook biedt juist veel mogelijkheden om de branding en naamsbekendheid van bedrijven te vergroten, leads te genereren en/of verkeer te genereren naar de website.

F.A.C.E. adviseert niet vanuit de theorie, maar op basis van eigen ervaringen.
FACEOnline.nl helpt de ondernemer die:

  • wil beginnen met adverteren op Facebook; of
  • zijn of haar resultaten wil verbeteren op; of
  • alleen resultaten van ons wil zien en zich zelf uitsluitend wil focussen op zijn of haar core business.

Workshops en cursussen

Ons specialisme is Facebook. Of je nu wil starten, enigszins ervaren bent of reeds een gevorderde professional, voor elk niveau bieden wij Facebooktrainingen, -workshops en (opfris-) cursussen aan.

Facebook F.A.C.E.

Adverteren op Facebook

Adverteren via Facebook hoeft absoluut geen dure aangelegenheid hoeft te zijn. Velen onderschatten dit sociaal mediakanaal, niet alleen qua kosten maar ook qua concrete resultaten die daadwerkelijk behaald kunnen worden van een goede campagne Voorbeeld kosten Facebook.

Zichtbaarheid online media

Facebook is een kanaal dat niet onderschat moet worden door ondernemers. Door optimaal gebruik te maken van de vele features binnen Facebook, heeft het voor veel ondernemingen al resultaten opgeleverd.
Belangrijk hierbij is de website van het bedrijf. Immers, door vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het bedrijf, zorgt Facebook voor meer bezoekers naar de website.

Daarom wordt er bij het bepalen van de strategie en bij het bespreken van de werkzaamheden ook altijd gekeken naar de website. Deze website is weliswaar volledig in eigen beheer gebouwd, maar onze focus ligt niet op het bouwen van websites. Wel op het vergroten van de zichtbaarheid daarvan.

 

Uitbesteden beheer Facebook pagina

 Doe dat waar je goed in bent

Je weet dat Facebook werkt en dat je er (meer) mee zou moeten werken in jouw bedrijf, maar eigenlijk houd je je liever bezig met datgene waar jij goed in bent (jouuw core business). Of je merkt dat het bijhouden en beheren van de Facebook pagina(‘s) je teveel tijd kost.

Je kunt het beheer van jouw Facebook pagina ook volledig aan FACEOnline.nl uitbesteden. En dit is dus niet alleen het monitoren van de interacties, maar ook het verzorgen van de content.

Momenteel is FACEOnline.nl als community manager / paginabeheerder verantwoordelijk voor de interactie met ruim 20.000 Facebook fans.

Waar kunnen wij jou mee helpen? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden graag al je vragen.