Boek Jouw Facebook Strategie Sessie

BOEK JOUW GRATIS FACEBOOK STRATEGIE SESSIE

Boek jouw gratis 30-min. Strategie sessie en ontdek hoe Facebook ingezet kan worden voor jouw bedrijf

Boek Jouw Strategie Sessie
met Maureen Mulder

“Als je op een effectieve manier met Facebook Marketing aan de slag wilt, dan moet je naar Maureen.”

“Als je op een effectieve manier met Facebook Marketing aan de slag wilt, dan moet je naar Maureen. Sinds de samenwerking met Maureen, voel ik me veel zekerder over alles rondom Facebook adverteren én weet ik hoe ik ook zelf mijn resultaten makkelijk kan meten.” - Jacqueline Moleman 

Wie is Maureen Mulder?

In 2013 ben ik gestart met mijn bedrijf FACEonline.nl.

Ik help bedrijven en ondernemers die hoofdpijn krijgen van Facebook ads, met het vergroten van hun zichtbaarheid op Facebook, zodat ze moeiteloos een stroom aan ideale klanten krijgen en daarmee meer omzet en meer impact kunnen maken.  

Dat doe ik door het geven van (Incompany-)trainingen en workshops. Ook kun je het adverteren op Facebook & Instagram volledig aan mij uitbesteden. 

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? —let's chat!  

"

“Een dag na de Facebook Training met Maureen had ik al een nieuwe klant”

“Een dag nadat ik tijdens een training van Maureen heb geleerd hoe ik een Facebook advertentie moet maken die wél werkt, had ik al een nieuwe aanmelding voor mijn workshop. De dagen erna kwamen er meerdere klanten bij. Ik snap nu eindelijk hoe adverteren werkt en kan veel planmatiger aan het werk. Het was de investering meer dan waard. Bedankt Maureen!” - Jojanneke Kleinhans

"

LET OP

Deze strategie sessie is voor jou als:

  • je meer omzet wilt
  • je meer abonnees wilt voor je nieuwsbrief
  • je meer impact wilt maken
  • je meer zichtbaar wilt zijn op Facebook
  • je moeiteloos een stroom ideale klanten wilt

Deze strategie sessie is NIET voor jou als:

  • je geen budget hebt om op Facebook te adverteren
  • je (nog) geen website hebt  
  • je (nog) geen product of dienst hebt
  • je gezellig met Maureen wilt bijkletsen
  • je een helpdesk vraag hebt over Facebook (ik ben geen support desk)
Ready for a change?

Boek nu jouw Facebook Strategie Sessie

“Maureen behaalt alle targets en resultaten die ze belooft"

“Maureen heeft een aantal keer voor ons een Facebookcampagne verzorgd. Het was een ontzettend prettige samenwerking. Maureen behaalt niet alleen de resultaten die ze belooft en de targets die wij wilden behalen, maar ze doet nog veel méér. Ik blijf in de toekomst heel graag met Maureen samenwerken.“  

Wyke Potjer - content manager hetkanWEL