BOEK JOUW GRATIS FACEBOOK ADS STRATEGIESESSIE

Boek jouw gratis 30-min. Strategiesessie en ontdek hoe Facebook ads ingezet kunnen worden voor jouw bedrijf

Boek Jouw FB Ads
Strategiesessie
met Maureen Mulder

“Effectief aan de slag.”

“Als je op een effectieve manier met Facebook Marketing aan de slag wilt, dan moet je naar Maureen. Sinds de samenwerking met Maureen, voel ik me veel zekerder over alles rondom Facebook adverteren én weet ik hoe ik ook zelf mijn resultaten makkelijk kan meten.” - Jacqueline Moleman 

Wie is Maureen Mulder?

In 2013 ben ik gestart met mijn bedrijf FACEonline.nl.

Ik help bedrijven en ondernemers die hoofdpijn krijgen van Facebook ads, met het vergroten van hun zichtbaarheid op Facebook, zodat ze moeiteloos een stroom aan ideale klanten krijgen en daarmee meer omzet en meer impact kunnen maken.  

Dat doe ik door het geven van (Incompany-)trainingen en workshops. Ook kun je het adverteren op Facebook & Instagram volledig aan mij uitbesteden. 

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? —let's chat!  

"

“Binnen een week nadat de campagne live ging had ik al 3 nieuwe klanten!”

“Ik voelde heel duidelijk dat ik bij Maureen moest zijn voor mijn Facebook Advertentiecampagne. Binnen een week nadat de campagne live ging had ik al 3 nieuwe klanten voor mijn online training! Wat ik zo fijn vind: Maureen is niet alleen een expert op het gebied van Facebook adverteren; ook neemt ze mij hier veel tijd en stress mee uit handen. En daarnaast is Maureen een van de meest klantvriendelijke professionals die ik ken. Als je Facebook wilt inzetten voor meer klanten en omzet: neem contact op met Maureen!” 

- Suzanne Beukema, Business Mentor & Feminine Leadership Expert  

"

LET OP

Deze strategie sessie is voor jou als:

  • je meer omzet wilt
  • je meer abonnees wilt voor je nieuwsbrief
  • je meer impact wilt maken
  • je meer zichtbaar wilt zijn op Facebook
  • je moeiteloos een stroom ideale klanten wilt

Deze strategie sessie is NIET voor jou als:

  • je geen budget hebt om op Facebook te adverteren
  • je (nog) geen website hebt  
  • je (nog) geen product of dienst hebt
  • je gezellig met Maureen wilt bijkletsen
  • je een helpdesk vraag hebt over Facebook (ik ben geen support desk)
Ready for a change?

Boek nu jouw Facebook Ads Strategiesessie

“Maureen behaalt alle targets en resultaten die ze belooft"

“Maureen heeft een aantal keer voor ons een Facebookcampagne verzorgd. Het was een ontzettend prettige samenwerking. Maureen behaalt niet alleen de resultaten die ze belooft en de targets die wij wilden behalen, maar ze doet nog veel méér. Ik blijf in de toekomst heel graag met Maureen samenwerken.“  

Wyke Potjer - content manager hetkanWEL