MGAvideotraining

Heb jij genoeg van het geworstel om resultaatgericht te adverteren op Facebook? Lukt het maar niet om de advertentie te laten zien aan de juiste personen? Moet je veel investeren maar krijg je geen of weinig resultaat? 

Onthuld: Facebook Marketing Expert laat in eenvoudige videotraining alle "ins en outs" zien over adverteren met Facebook, en hoe jij goedkope kliks krijgt naar jouw website, hoe jij de juiste doelgroep vindt voor jouw advertenties en hoe jij de kosten per campagne laag kan houden.

Eindelijk! Met deze videotraining kun jij jouw Facebook advertenties superscherp targetten met een klein advertentiebudget!

Iedereen die geprobeerd heeft om gericht te adverteren op Facebook met een klein budget loopt tegen meerdere problemen aan...

Het is geen geheim. Het is heel moeilijk om met een klein budget Facebook advertenties proberen te laser targetten. 

Hiermee worstelen resulteert vaak in hoofdpijn en gesloten deuren. Het lijkt haast onmogelijk om een oplossing te vinden.  

Jij hebt… 

 • jouw doelgroep steeds bijgesteld, maar dit leidde alleen maar tot tijdsverspilling omdat de resultaten uitbleven en je steeds weer het gevoel hebt terug te zijn bij het begin 
 • geïnvesteerd in verschillende Facebook trainingen, die alleen maar hebben geleid tot extra kosten en zich niet hebben terugverdiend 

en je hebt waarschijnlijk ook … 

 • jouw dagelijkse budget beperkt waardoor de kosten per klik stegen, maar nog steeds geen engagement van jouw doelgroep. 

Het is echt niet vreemd dat de meeste mensen die proberen extreem doelgericht te adverteren op Facebook met een klein budget opgeven. 

De waarheid is echter… 

De Oplossing om gericht te adverteren met een klein budget is veel dichterbij dan je denkt…


Beste Ondernemer, 

Mijn naam is Maureen Mulder, en ik heb hetzelfde meeegemaakt. 

Tegenwoordig weet ik hoe ik goedkope kliks krijg naar mijn website, hoe ik de juiste doelgroep vind voor mijn advertenties en hoe ik de kosten per campagne laag kan houden.

Maar ik zal nooit de frustratie vergeten die ik had voordat ik ook maar enige verbetering zag. 

Er waren veel beren op de weg.

Ik was bang dat ik veel geld zou verspillen met adverteren, ik was net gestart op Facebook...wist ik wel genoeg over adverteren op Facebook of miste ik iets? En regelmatig wist ik niet waarom het niet werkte zoals ik wilde.


Je herkent dit vast ook

Je hebt:

 • jouw doelgroep steeds bijgesteld, maar dit leidde alleen maar in tijdsverspilling omdat de resultaten uitbleven en je steeds weer het gevoel hebt terug te zijn bij het begin 
 • geïnvesteerd in verschillende Facebook trainingen, die alleen maar hebben geleid tot extra kosten en zich niet hebben terugverdiend 

en je hebt waarschijnlijk ook … 

 • jouw dagelijkse budget beperkt waardoor de kosten per klik stegen, maar nog steeds geen engagement van jouw doelgroep. 

Op een gegeven moment was de flow verdwenen en had ik er geen zin meer in. Maar voordat ik ermee ging stoppen ...

 

Gebeurde er iets dat ALLES veranderde ...

Ik besloot nog één keer een andere techniek te proberen....en die sloeg aan! Mijn Facebook pagina groeide exponentieel! 

Wow, ik kon nauwelijks geloven dat ik succes had. Na zoveel trial and error, testen, tweaken en fouten maken, had ik eindelijk het antwoord gevonden. 

Ik heb deze techniek uitvoerig getest en geoptimaliseerd. 

Maar dat vind ik niet genoeg. Ik geloof dat ondernemers een hoger doel hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom wil ik juist dat JIJ jouw boodschap aan de wereld verspreidt. Zodat jij ook anderen kunt inspireren en motiveren. 

En daarom wil ik juist dat JIJ deze technieken ontdekt. Deze technieken maken juist het verschil!

Niets is zo frustrerend om vanaf nul alles uit te moeten vogelen

Monsterlijk Goed Adverteren

Krijg Fans, Volgers & Fantastische Klanten Met Facebook Ads


De videotraining die jou helpt om Facebook advertenties superscherp te targetten met een klein advertentiebudget in slechts 3 uren! 


Als jij wilt weten hoe jij veel verkeer genereert naar jouw website voor slechts 0,05 eur per klik of 

hoe jij een een nieuwsbriefabonnee krijgt voor minder dan 0,50 eur, zoek dan niet verder!


En geloof me, deze oplossing zal je waarschijnlijk een beetje frustreren. Niet omdat die oplossing niet werkt, maar omdat je haast niet kan geloven hoe super eenvoudig deze oplossing is (Ik kon het zelf niet geloven!)

Monsterlijk Goed Adverteren bevat alle kennis die je nodig hebt om te adverteren op Facebook. Vanaf het begin, het aanmaken van een advertentieaccount en een advertentie tot en met het retargeten en werken met de Power Editor.


Monsterlijk Goed Adverteren is de meest praktische training over adverteren op Facebook van Nederland en België


Monsterlijk Goed Adverteren bevat de volgende modules: 

MODULE 1

In deze module ontdek je een van de meest gemaakte fouten bij adverteren op Facebook en hoe jij dit kan voorkomen.

MODULE 3

In deze module leer je welke typen advertenties er zijn en wanneer je welk type het beste kan gebruiken. Ook laat ik je zien hoe je moet adverteren op INSTAGRAM.

MODULE 5

Meten = weten. In deze module leer je hoe je je advertentieresultaten kunt meten en waar je precies op moet letten.

MODULE 7 

Wat is retargeting? En hoe zet ik dit in voor mijn bedrijf? In deze module laat ik je ook geavanceerde technieken zien die ervoor zorgen dat jij jouw advertentiebudget nóg effectiever gaat besteden

MODULE 9 

In deze module leer je waar je op moet letten als jouw advertentie eenmaal loopt, om te voorkomen dat je geld verspilt.

MODULE 2

In deze module leer je verschillende technieken om jouw doelgroep te vinden op Facebook.


MODULE 4

In deze module leer je hoe je een advertentie maakt die opvalt.MODULE 6

Wat zijn de beste methodes om jouw advertentie te testen? In deze module deel ik mijn ervaringen.

MODULE 8

De Power Editor. Voor velen een van de vele mysteries van Facebook. Na het doorlopen van deze module kent de Power Editor voor jou geen geheimen meer


Met Monsterlijk Goed Adverteren krijg jij:


 • Een verdiepingscursus over adverteren op Facebook: Het grote voordeel voor jou is dat jij alle ins en outs leert over het advertentieplatform zodat jij weet hoe jij effectief jouw advertentiecampagne opzet voor maximaal resultaat.

Waarde: 695

 • Case studies van bestaande Facebook campagnes: Het grote voordeel voor jou is dat jij precies kan zien hoe ik succesvolle advertentiecampagnes heb opgezet, inclusief welke afbeeldingen en teksten ik heb gebruikt en welke doelgroep ik gekozen heb. 

Waarde: 395

 • Een Online Mastermind: In deze Mastermind groep kun jij jouw vragen stellen als jij ergens vastloopt. Andere deelnemers kunnen jou op weg helpen, het is ook een ideale plek om ervaringen uit te wisselen. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om direct jouw vragen aan mij persoonlijk te stellen.  

Waarde: 295

 • De "Maak jouw perfecte advertentie"-checklist: Met deze handige checklist zorg jij ervoor dat jouw advertentie díe elementen bevat die nodig zijn om jouw advertentie tot een succes te maken 

Waarde: 195

 • Onbeperkte updates!!: Dit is echt uniek en absoluut niet gebruikelijk bij videotrainingen. Ik vind het echter enorm belangrijk om dit wel aan te bieden bij deze videotraining. Facebook is enorm dynamisch en verandert continu. Er is niks zo vervelend dat een training is verouderd op het moment dat jij ermee aan de slag gaat. Daarom zal ik deze videotraining regelmatig updaten bij inhoudelijke wijzigingen op het advertentieplatform van Facebook. Je hebt de garantie dat je nog jarenlang plezier houdt van deze videotraining.  

Waarde: onbetaalbaar

 • Je behoudt levenslange toegang tot de videolessen!


Tientallen enthousiaste ondernemers hebben deze praktische training met succes afgerond. 

 

Lees hieronder enkele ervaringen van succesvolle ondernemers: 

Anastasia Semerok 

www.theteachingrevolution.com

"Adverteren op Facebook is zeker niet gemakkelijk, maar de grootste drempel is bij mij definitief weggenomen. Ik heb meer inzicht in verschillende mogelijkheden en - meest cruciaal - concrete ideeën om advertenties voor mijn business in te kunnen zetten" Andrea en Annemarie Cusinello

 www.ChemoCleanup.nl

"We hebben je programma nauwkeurig doorgelopen en onze FB advertentie geeft zijn vruchten! + 300 mensen op mailingslijst, 8 verkopen voor onze eerste online product (voor vrouwen met borstkanker), 2de dag van de lancering. Het kan beter, maar we zijn er nu heel blij mee! "Ingrid Meuwissen 

www.im-po.nl

“Je leert vooraf goed te bedenken hoe je een advertentiecampagne moet inrichten en daarna opstarten. Van ontwerp advertentie, doelgroep bepalen tot en met lancering. 

Maureen is een expert op het gebied van Facebook, legt helder uit, geeft praktische voorbeelden en geeft je meteen opdrachten in de praktijk. Dus heel veel doen!” 

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn 

www.jeanetbathoorn.nl

“Eindelijk tijd om ervoor te gaan zitten. Tijdens deze Masterclass heb ik de fijne kneepjes van Facebook adverteren geleerd”

Jacqueline Moleman

Jacqueline Moleman

www.JacquelineMoleman.nl

“Ik voel me zekerder van wat FB advertenties kunnen doen en hoe gemakkelijk ik het resultaat kan meten. Als je op een no-nonsense manier aan effectieve FB Marketing wilt doen, ga dan naar Maureen. Prima investering van je tijd en geld.” 

review Monsterlijk Goed Adverteren

Ja, Ik Wil Ook Meedoen! 


Hier is een overzicht van alles wat je krijgt als jij NU deelneemt:


Monsterlijk Goed Adverteren:

 • Een verdiepingscursus over adverteren op Facebook - Waarde: € 695,00 


 • Case studies van bestaande Facebook campagnes - Waarde: € 395,00 
 • Een Online Mastermind - Waarde: € 295,00 
 • De "Maak jouw perfecte advertentie"-checklist - Waarde: € 195,00 
 • Onbeperkte updates!! - Waarde: ONBETAALBAAR
 • Levenslange toegang tot de videotraining


Totale waarde 1.580 + onbetaalbare onbeperkte updates.


Als jij NU deelneemt aan Monsterlijk Goed Adverteren, dan krijg jij onderstaande 

 • Case studies van bestaande Facebook campagnes - Waarde: € 395,00 
 • Een Online Mastermind - Waarde: € 295,00 
 • De "Maak jouw perfecte advertentie"-checklist - Waarde: € 195,00 
 • Onbeperkte updates!! - Waarde: ONBETAALBAAR

er gratis bij!


En betaal jij slechts 695 euro voor alles!

Maak je geen zorgen.

Ik maak het nog eenvoudiger voor jou om te beslissen.

Jij kan Monsterlijk Goed Adverteren risicoloos uitproberen!

Ik wil er zeker van zijn dat jij vandaag gebruik maakt van dit aanbod, en dat jij je er goed bij voelt.


Daarom geef ik een HAPPY FACE garantie. Ik sta voor kwaliteit en geloof in mijn eigen producten. Als jij aan de slag bent gegaan met het geleerde uit Monsterlijk Goed Adverteren, en je niet tevreden bent over de videotraining, laat het mij dan weten binnen 45 dagen na aankoop en ik geef je het aankoopbedrag terug. (tenzij je reeds deel hebt genomen aan de Leerversneller)

Als jij Vandaag deelneemt aan Monsterlijk Goed Adverteren, dan betaal je voor dit pakket ter waarde van minimaal 1.580 euro (de onbeperkte updates zijn onbetaalbaar!) slechts een fractie!

Een Videotraining voor alle niveaus

Monsterlijk Goed Adverteren bevat alle kennis die je nodig hebt om te adverteren op Facebook. Vanaf het begin, het aanmaken van een advertentieaccount en een advertentie tot en met het retargeten en werken met de Power Editor.

gears

graph

Een Videotraining gebaseerd op Eigen Ervaringen

Alles wat ik in Monsterlijk Goed Adverteren vertel en laat zien, zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Het systeem van Monsterlijk Goed Adverteren werkt.


Maureen Mulder


“Het maken van een Facebook advertentie is niet zo moeilijk. Maar als je niet weet wat je doet verspil je veel geld. Deze training is een "shortcut" en laat zien welke technieken werken en welke niet. Als ondernemer heb je het al druk genoeg en hoef je niet het wiel opnieuw uit te vinden. Facebook is juist een platform waar je pas de resultaten ziet als je ermee aan de slag gaat. Daarom is het belangrijk om het geleerde direct toe te passen. De video's hebben dan ook een praktische insteek”


WAAROM WACHTEN? KOOP NU!

Wat houdt je nog tegen? Er geldt een HAPPY FACE GARANTIE! Je hebt maar liefst 45 dagen de tijd om deze videotraining uit te proberen en actie te ondernemen!

1.580,00 € 695

inclusief ONBEPERKTE UPDATES (onbetaalbaar!)

als jij nu profiteert van deze actie

© 2013-2018 | For A Conscious Earth | www.faceonline.nl | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

Alle inhoud op deze website is met zorg gemaakt door For A Conscious Earth. For A Conscious Earth is op geen enkele wijze verbonden en wordt op geen enkele wijze ondersteund door Facebook